Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

La desena edició del Concurs Fotogràfic Albert Iturria ja té guanyadors

Avatar photo

Premiava les millors fotografies relacionades amb la vellesa

El passat dissabte, i en el marc dels actes de la Festa Major d’Hivern a Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del desè Concurs Fotogràfic Albert Iturria que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb la vellesa.

L’esposa del fotògraf homenatjat; la regidora d’Innovació i Turisme, Cristina Cid, i la regidora de Polítiques d’Igualtat i Habitatge, Anabel Margalef, va lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per Antoni Bonet; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Alícia Garcia i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Montse Magrinyà.

Després d’anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l’exposició, que recull una cinquantena de fotografies i es pot visitar fins al 15 de febrer.

El jurat d’aquest desè Concurs Fotogràfic Albert Iturria va estar format per Josep Toquero, regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme; Cristina Cid, regidora d’Innovació i Turisme; Ton Tarragó, membre de la família d’Albert Iturria i Sílvia Amador, fotògrafa professional.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × one =

Notícia anterior

Joana Sanz, dona de Dani Alves, li dona l’esquena

Notícia següent

Arriba el festival de teatre en francès Oui! a Castelldefels

Notícies relacionades