Obertes les sol·licituds pels ajuts per a actuacions de foment a l’emprenedoria

Fundacions, associacions privades i cambres de comerç de la demarcació poden sol·licitar els ajuts fins al pròxim 7 de juliol

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Diputació de Tarragona ha obert el termini per sol·licitar ajuts per a actuacions de foment de l’emprenedoria que contribueixin a impulsar el desenvolupament econòmic de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès. Els destinataris per a aquesta línia de subvencions són fundacions, associacions privades i les cambres de comerç de la demarcació, que tenen temps per a demanar-les fins al 7 de juliol de 2023.

Activitats com cursos de formació, sessions d’assessorament i orientació, jornades informatives o fires poden optar als ajuts, que tenen una dotació total aquest any de 250.000 euros, amb un import màxim de subvenció de 18.000 euros per entitat beneficiària. En tots els casos la Diputació pot finançar fins al 75% del pressupost elegible. Les bases d’aquesta convocatòria, així com l’enllaç als tràmits per a presentar-hi les sol·licituds, es poden consultar a la Guia de Serveis de la Diputació de Tarragona (https://www.dipta.cat/serveis/subvencions-realitzacio-actuacions-foment-emprenedoria).