L’Ajuntament de Salou desplega la fibra òptica a Xalets i Mirador de Salou

Així mateix, al llarg de l’estiu es donarà servei a la resta de punts del municipi que, actualment, no compten amb fibra òptica

L’Ajuntament de Salou, a través de l’operadora local “eports”,  ja treballa en el desplegament de fibra òptica al municipi. S’ha finalitzat l’actuació a les urbanitzacions Xalets i Mirador de Salou, on, actualment, ja s’hi pot contractar el servei.

Així mateix, s’està actuant per oferir fibra òptica a la urbanització de Covamar, i la previsió es finalitzar a finals de juny.

També es troba operativa part de la zona de Cap Salou, i ara s’està actuant als voltants del carrer dels Replanells, seguint direcció a La Pineda. Es preveu que els treballs finalitzin a finals d’aquest mes de maig, i que, d’aquesta manera, tota la població resident al Cap Salou disposi cobertura.

Així mateix, al llarg de l’estiu es donarà servei a la resta de punts del municipi que, actualment, no compten amb fibra òptica.

El regidor de Serveis Generals i Noves Tecnologies, Jesús Barragán, acompanyat del cap de servei dels Sistemes d’Informació, Jesús Redón, es va reunir ahir dimecres amb el responsable de l’operadora que desplega la fibra, “eports”, per intercanviar impressions sobre aquestes actuacions.

L’alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament aquest desplegament de fibra, atès que “permetrem l’accés de totes les persones a les noves tecnologies, d’acord amb l’aposta per consolidar Salou com una destinació intel·ligent i digitalitzada, amb els projectes DTI i Smart City Salou”.