Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Salou, entre els millors d’Espanya en gestió eficient i sostenible

Avatar photo

L’Instituto Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada (ICGEA) ha destacat l’Ajuntament de Salou entre els 20 millors d’Espanya per la seva gestió eficient i sostenible en l’àmbit econòmic-administratiu i social, en els darrers anys.

Segons ha manifestat l’alcalde Pere Granados, “es posa de manifest que des de l’Ajuntament estem realitzant una gestió de qualitat i un servei d’excel·lència en els àmbits econòmics, socials i administratius”. Afegia que “estem satisfets que es reconegui, també, la feina duta a terme amb projectes de transformació i digitalització que consoliden Salou com un municipi sostenible i intel·ligent, que millora la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes”.

L’Ajuntament de Salou, presidit per l’alcalde Pere Granados, està compromès amb projectes de renovació i transformació urbana, amb l’objectiu de pacificar la ciutat per convertir-la en un lloc més agradable per a les persones, incrementant, així, la seva qualitat de vida. Exemples d’aquesta bona gestió són la recuperació d’espais per a vianants, la millora de la carretera del Far i el projecte de recuperació ambiental del Cap Salou, entre d’altres. A més, Salou promou iniciatives per fer del municipi una destinació turísticament activa i atractiva durant tot l’any, a través d’una oferta esportiva i gastronòmica diversificada, amb un extens calendari d’esdeveniments, distribuïts al llarg de tot l’any.

La ciutat també treballa per a la mitigació del canvi climàtic i els seus efectes, impulsant accions com les obres d’endegament del barranc de Barenys per resoldre les inundacions. Així mateix, el municipi de Salou està plenament compromès amb la digitalització, implementant polítiques de transformació digital, tant en la gestió interna com en l’oferta de serveis públics.

Des del vessant social i d’atenció a les persones, Salou treballa colze a colze i establint convenis amb entitats i organitzacions com la Creu Roja i Agbar, per tal de millorar l’ocupabilitat dels salouencs i salouenques, a través de programes com ONA Activa’t.

L’ICGEA és un institut de pensament i investigació de la interacció entre governança i economia aplicada per avançar en constructiu i en decisiu sobre el trinomi: benestar social, progrés econòmic i sostenibilitat ambiental.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 5 =

Notícia anterior

Desmantellat a Barcelona un grup criminal dedicat a robar rellotges de luxe

Notícia següent

Francisco Romero: ”Vull un model d’alcaldia de proximitat per tenir una visió transversal de la ciutat”

Notícies relacionades