AENOR revalida el certificat ISO 9001:2015 als Serveis Socials de Vila-seca

Cal recordar que, el mes de gener de 2022, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Vila-seca ja van rebre el Certificat del Sistema de Gestió de Qualitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Vila-seca. Cedida.

Recentment, l’Ajuntament de Vila-seca ha revalidat el certificat ISO 9001:2015 pel seu sistema del servei d’informació a la ciutadania prestat des de Serveis Socials.

Cal recordar que, el mes de gener de 2022, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Vila-seca ja van rebre el Certificat del Sistema de Gestió de Qualitat, com a reconeixement i evidència de la conformitat del seu sistema de gestió amb la norma ISO 9001:2015, en mans de l’entitat certificadora d’AENOR.

Concretament, el certificat es va atorgar per la prestació del servei d’informació a la ciutadania, que es realitzen a l’oficina de Benestar Social, ubicada a l’avinguda de la Verge de Montserrat, 37. Aquest certificat acredita la millora contínua del servei amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels usuaris; la integració dels processos pel que fa a la coordinació interna de l’àrea i de tota l’administració; la millora de la presa de decisions d’acord amb els fets, la documentació i les dades i el compromís dels treballadors en la millora dels processos.