Acte de comiat a mestres i professors amb motiu de la seva jubilació a Vila-seca

L’acte ha servit per a retre homenatge a un total de tres mestres i quatre professors

L’Ajuntament de Vila-seca ha ofert aquest matí una recepció als docents dels diversos centres educatius de Vila-seca que s’han jubilat en finalitzar el curs 2021-2022.

La regidora d’Ensenyament, Manuela Moya, ha presidit un acte que ha comptat amb la presència de més d’una seixantena de persones entre professors, familiars i de les regidores municipals Àngels Poblet i Esmeralda Núñez.

L’acte ha servit per a retre homenatge a un total de tres mestres i quatre professors: Francesca Boluda, mestra de l’Escola Cal·lípolis; Mercè Tarrazona, mestra de l’Escola La Canaleta; Inma Sanmartín, professora del Centre de Formació d’Adults; Xavier Pomerol, professor del Conservatori Municipal de Música; i Empar Prieto i Mercè Rodó, professores de l’Institut Vila-seca. La mestra de l’Escola Sant Bernat Calvó, Judith Soler, ha excusat la seva assistència a l’acte.

En els seus parlaments, la regidora Manuela Moya ha posat en valor la gran tasca dels mestres i professors i ha recordat que “als centres escolars hi ha una cosa que no ha canviat: l’emoció dels nens i les nenes per aprendre i la il·lusió dels mestres per ensenyar i compartir vivències i coneixements”.