84 participants en la tercera prova del Circuit Maria Casanovas de Golf

Avatar photo

Rècord de participació en la tercera prova del Circuit Sènior Maria Casanovas de Golf, un campionat social que ja s’ha convertit en tot un referent dins del calendari esportiu del Golf Costa Daurada i que, en aquesta ocasió, va reunir 84 participants.

Des de les 9,30 hores, amb sortida a tir i sota la modalitat scramble parelles, Miguel Ángel Villa i Colin Paul Kelly, es van emportar la prova parcial del torneig, amb una espectacular puntuació final de 46 punts. Juan Ramón Vico i Diego Molina, també amb 46 punts, van obtenir la segona millor targeta del dia, només superats per la parella guanyadora, per ostentar un millor hàndicap.

Els al·licients, sobretot culinaris, expliquen en bon mesura aquesta alta inscripció, ja que en finalitzar la prova es van obrir als jugadors unes carpes ben assortides de pernil i formatge que van fer les delícies de tots els assistents.

El Circuit tornarà al Club el pròxim 9 de febrer.