2.500 assistents al Concert d’estiu de Rosario a la Pobla de Mafumet

Avatar photo

L’artista va oferir un tast del seu treball discogràfic més recent, ‘Te lo digo todo y no te digo na’, a més de repassar els grans èxits de la seva carrera

Dissabte a la nit, la Pobla de Mafumet va ballar al ritme de la fusió d’estils que Rosario Flores va portar fins a l’escenari habilitat a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal. Una fusió d’estils que neix de les seves arrels flamenques i que es mescla amb el pop, el funk, el rap, el soul, el blues, el rock o el reggae, en el que ella mateixa va batejar com a ‘Gipsy Funky’.

Més de 2.500 persones van poder gaudir en directe de l’espectacle, durant el qual Rosario va repassar els temes més destacats del seu treball discogràfic més recent -el primer en cinc anys-, titulat ‘Te lo digo todo y no te digo na’. Així mateix, la popular intèrpret també va oferir al seu públic els èxits més importants de la seva carrera, com ara ‘Que bonito’, ‘Como quieres’, ‘No dudaría’, o ‘Marcha’, entre altres que van traslladar tota la seva energia i ritme al públic que es va donar cita a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal pobletà.

Amb l’actuació de Rosario, s’afegeix un nom més a la llista d’artistes de renom que han actuat a la Pobla en el marc del concert d’estiu de les Festes d’Estiu del municipi. Un escenari al qual, en anys precedents, hi ha actuat Macaco, Antonio Orozco, Jarabe de Palo, Café Quijano, Marta Soto o Mikel Erentxun.

Junt amb el concert de Rosario Flores, el cap de setmana es va veure completat per una altra proposta musical. En aquest cas, adreçada a un públic familiar a través de la festa infantil i participativa ‘Bombollam’. L’activitat, que va reunir un gran nombre de públic al Parc de les Pobles, va incloure molta música, dansa, clown i, també, escuma de colors.

L’activitat de les Festes d’Estiu prosseguirà fins a la celebració de la Diada de Catalunya, al setembre. Abans, la programació prevista encara oferirà alguns plats forts, com per exemple la tradicional Desfilada infantil de roba, que tindrà lloc aquest proper dissabte (19 h) a la Carpa dels Jardins del Pavelló.

Ja al mes d’agost, la 26a Trobada Romescaire de la Pobla (6 d’agost), la trobada de bèsties de foc ‘Fenix Foc Day’ (13 d’agost), la Festa Jove amb l’exhibició de freestyle ‘Batalla de gallos’ i Summer Festival amb els DJ locals (20 d’agost), la Crazy Jump Race (27 d’agost) o la 29a Paella Popular (3 de setembre), oferiran espais d’esbarjo per als veïns i veïnes de la Pobla de Mafumet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Serenalla de la Massana s’inaugura aquest dijous amb una cinquantena d’estands

Notícia següent

S’ofereixen ajuts a PIMES per a fer la transformació digital

Notícies relacionades