150 persones recullen residus de la Platja del Miracle

L'acció ha estat organitzada per Al Camp Residu Zero i Buceo Mar de Hielo

Aquest diumenge a la tarda, 150 voluntaris han participat a la Macro neteja de la Platja del Miracle, organitzada per Al Camp Residu Zero i Buceo Mar de Hielo. L’esdeveniment formava part dels actes de Santa Tecla i també estava emmarcat dins de Let’s Clean Up Europe, una acció comú a tota Europa per a conscienciar sobre la quantitat de residus que hi ha a la natura.
Els participants, dividits en grups de 10 persones, han trobat tot tipus de residus: llaunes de refrescos, ampolles de plàstic i de vidres, altres embolcalls de plàstic, burilles, fils de pescar, etc. Dins l’aigua s’han trobat moltíssimes tovalloletes, tampons, compreses, burilles, entre d’altres residus. Els membres de la l’organització estan molt satisfets d’aquesta recollida de residus ja que tots els assistents han respectat les normes de seguretat (mascareta, distància, gel hidroalcohòlic…). A més, agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament (Turisme i Neteja) i Ematsa, que han proporcionat material i obsequis pels voluntaris.
Al Camp Residu Zero és una associació medioambiental que, entre d’altres actuacions, realitza neteges de residus al medi natural del Camp de Tarragona per denunciar i visibilitzar la gran quantitat de residus que hi tenen lloc. Els voluntaris tenen com a objectiu aconseguir uns espais verds lliures de brossa i promoure un estil de vida sostenible i respectuós amb el planeta.