Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

12 professionals s’incorporen a l’àrea de Serveis Socials de Vila-seca

Avatar photo

Els serveis socials municipals permetran fer possible un treball des de la proximitat i, el més important, treballaran des de la prevenció i la promoció

Recentment l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va donar la benvinguda als 12 nous professionals que s’han incorporat a l’àrea de Serveis Socials de Vila-seca.

Aquests nous treballadors i treballadores formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, àrea que actualment, i després de 2 anys d’intens treball, l’Ajuntament de Vila-seca ja gestiona en la seva totalitat.

Concretament, els professionals que s’han incorporat i se sumen als 8 que ja formaven part de l’àrea són: treballadors/es socials, educadores socials, psicòloga d’atenció a les dones, advocada d’atenció a les dones, tècnica comunitària, tècnica de migracions i suport administratiu.

Els serveis socials municipals permetran fer possible un treball des de la proximitat i, el més important, treballaran des de la prevenció i la promoció, vetllant perquè els vila-secans i vila-secanes rebin l’atenció adequada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Aprovat el projecte de millora de la plaça d’Antoni Correig i Massó

Notícia següent

Sant Sadurní aprova un paquet d’un milió d’euros per a inversions

Notícies relacionades