S’inicien els treballs d’asfaltat del carrer de Cabrera

La regidoria de Via Pública dona continuïtat a la reposició de l’asfalt en diferents carrers de la ciutat

0
418
Foto d'arxiu de treballs d'asfaltat

L’Ajuntament de Reus inicia aquest dilluns 16 de juliol els treballs d’asfaltat del carrer de Cabrera. Amb aquesta obra, la regidoria de Via Pública dona continuïtat al paquet d’actuacions de reposició de l’asfalt en diferents carrers de la ciutat, i que comporta una inversió de 291.000 euros. L’obra no comportarà talls de trànsit.

Les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia, i de garantir la segurerat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Tecnofirmes.

Els treballs de reforç i millora dels paviments afectaran un total de 17.763m2 de diferents vials de la ciutat. En concret, ja s’ha actuat al camí de Riudoms, a la riera de Miró —en el tram comprès entre el carrer de Dom Bosco i el carrer del Roser—, i el passeig Mata; i queda pendent el carrer de Cabrera i la plaça de Villarroel, un cop enllestides les obres de construcció de la nova rotonda. El paquet d’actuacions forma part del pressupost d’inversions de l’Ajuntament de Reus de l’exercici 2017.

FER UN COMENTARI