Roben diners i joies d’una casa de la urbanització Blancafort de Reus

L'assalt coincideix amb un operatiu policial per evitar-los a altres zones de la ciutat

0
647

Robatori en un domicili de la urbanització Blancafort de Reus ahir a la tarda. En concret es va produir al carrer de Lituània d’aquesta àrea residencial de la ciutat. Segons la informació que ha pogut recollir delCamp.cat, els propietaris de l’habitatge van tornar-hi al voltant de dos quarts de vuit del vespre i se’l van trobar potes enlaire. Va ser llavors quan van avisar els Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar fins al lloc dels fets. Des del primer moment, els inquilins van informar que tenien intenció de presentar denúncia per aquells fets, tot i que encara ara estan recopilant informació per saber exactament què se n’han endut els lladres.

Segons ha informat Mossos d’Esquadra, els propietaris de l’immoble se’l van trobar completament regirat, motiu pel qual van presentar denúncia ahir mateix, però la podran ampliar quan hagin acabar de revisar tota la casa. Segons els van explicar, els calia endreçar-ho tot per comprovar que no faltés res més. En un primer moment, de fet, ja van trobar a faltar diners i joies, que és el que figura a la denúncia. En aquests casos, però, i segons explica la policia catalana, es pot ampliar l’inventari del que s’hagi sostret.

Les primeres informacions indiquen que l’individu o individus implicats haurien saltat la tanca perimetral de la casa i n’haurien forçat una finestra lateral per tal d’entrar-hi i sortir-ne. Tot i que no és la primera vegada que passa, el president de l’associació de veïns de la zona, Bartolomé Pluma, explica que feia al voltant d’un any i mig o dos que no es produïa una situació similar, és a dir, que la urbanització Blancafort no sol ser objecte d’aquest tipus de delictes.

FER UN COMENTARI