Reus licita la redacció del projecte executiu del futur parc de lliscament

0
210

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest dimarts, 28 de gener al perfil del contractant la licitació del contracte per a la redacció del projecte executiu del futur parc de lliscament de la ciutat. El document ha de plantejar el redisseny i ampliació de l’actual skateparc del parc dels Capellans i, alhora, ha de proposar un estudi previ per a la reordenació dels espais adjacents al futur p arc del lliscament: el Parc dels Capellans, les piscines municipals a l’aire lliure, el Parc de la Festa, les actuals instal·lacions de petanca i la zona d’elements esportius.

El projecte executiu del parc del lliscament haurà de definir la remodelació de l’actual skatepark, del qual es preveu conservar el quarter pipe actual, i ampliar-lo amb una zona de «pools», i altres elements i espais esportius complementaris al cantó nord de la pista actual.

Igualment, es preveu traslladar la zona de la petanca i de la pista esportiva actuals a l’entorn del parc de la Festa; i crear una nova zona d’aparcament arbrada per a vehicles a la part nord de l’àmbit.

El pressupost de licitació del contracte és de 30.000 euros, i el projecte executiu ha d’estar redactat amb un termini de 4 mesos des de la data de formalització de l’adjudicació.

FER UN COMENTARI