Reus celebra la 7a Trobada de Bandes Històriques

0
319
Circ Raluy Legacy 728×90

Aquest dissabte, a partir de les 19:00 h tindrà lloc a la plaça de la Llibertat la 7a Trobada de Bandes Històriques, un acte obert a tothom que serà el preludi d’una cercavila posterior amb el següent recorregut: plaça del Pintor Fortuny, avinguda de Prat de la Riba, avinguda del President Companys, carrer de Sant Joan, tomb de ravals fins arribar al carrer del Fossar Vell, plaça de Sant Pere, carrer Major i plaça del Mercadal.

Un cop les bandes participants arribin a la cèntrica plaça reusenca, començarà una l’exhibició de lluïment i el lliurament de records a tots els participants. Per acabar l’acte, després de l’exhibició al Mercadal, continuarà la cercavila pel carrer de Jesús i el tomb de ravals fins arribar a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia.

A la trobada hi participen l’Asociación Artística Gallega “Rosalia de Castro“ (Cornellà del Llobregat), la Banda de Cornetas y Tambores Centuria 15+1 (L’Hospitalet del Llobregat), Banda de Gaitas de Boto Aragonesas (Saragossa) i la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia de Reus.

En cas de pluja l’acte tindrà lloc a la Sala Santa Llúcia.

FER UN COMENTARI