Reus anima als seus veïns a jugar a reciclar

El consistori municipal inundarà les xarxes socials amb una campanya de conscienciació per incrementar el reciclatge selectiu

0
1126

Sota el lema: “I tu, per què recicles?”, l’Ajuntament de Reus incita a reflexionar, a través d’una campanya sensibilitzadora, als ciutadans per tal d’augmentar l’índex de reciclatge dels quatre àmbits: envasos, vidre, paper i orgànic.

Amb la col·laboració de les empreses Ecoembes, Ecovidrio i l’Agència de Residus de Catalunya, el consistori municipal té l’objectiu de fer arribar el missatge que reciclar no només és un bé per al medi ambient sinó que també per a la pròpia ciutadania. El benefici que recolliran per l’increment del material reciclat es destinaran a projectes de cultura (fracció de paper), d’educació (fracció d’envasos), d’aprofitament alimentari i la lluita contra la pobresa (fracció de vidre) i d’art (fracció orgànica). La campanya de la regidoria de Medi Ambient i Via Pública tindrà una màxima difusió a través de les xarxes socials, @ReusRecicla.
A més a més, han creat el personatge fictici per tal d’incentivar aquesta bona pràctica als més petits de la casa. Tanmateix, abans de programar tot un ventall de diferents activitats per a diversos públics per fomentar aquesta pràctica, hi haurà una campanya de comunicació per a tots aquells que no tinguin presència a les xarxes.

FER UN COMENTARI