Poesia i rumba aquest dilluns al cicle Biblioteques amb DO

0
400

El cicle estiuenc Biblioteques amb DO que té lloc cada dilluns del mes de juliol a les 20:00 h porta aquesta setmana a Reus l’actuació de la Companyia La Última y nos vamos. En aquesta ocasió presentarà un recital de poesia fusionat amb rumba que s’ha titulat “Rumbesia”.

Els pomes que conformen el recital són d’autors catalans com Joan Salvat Papasseit, Miquel Martí i Pol, Montserrat Abelló, Josep Maria de Segarra, Joan Oller o Maria Mercè Marçal, entre altres.

El recital de poesia està format per 12 poemes d’autors catalans adaptats a rumba, així com una revisió de cançons poètiques i adaptacions al català de clàssics.

El cicle és organitzat per les Biblioteques Municipals de la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de la DO Catalunya. Cal recordar que el cicle és gratuït i que tots els assistents podran visitar, a més, i fins a finals d’aquest mes de juny l’exposició de 4 obres de l’artista Sofia Idoia basades en 4 referències de la DO Catalunya. Aquesta mostra es pot veure a la Sala Central de la Biblioteca Xavier Amorós.

FER UN COMENTARI