Música als Barris Fortuny, Mas Vilanova i la urbanització Blancafort

Aquest cap de setmana el cicle de concerts segueix amb la Banda Simfònica de Reus i el grup Garbuix

0
409

Música als Barris segueix aquest cap de setmana el cicle de concerts amb la Banda Simfònica de Reus i el grup Garbuix. La Capital de la Cultura Catalana arriba fins als barris de la ciutat amb l’objectiu de difondre la cultura local en espais on normalment no es realitzen activitats.

Dissabte 28 d’octubre a les 19:00h al C. de l’Àliga de Reus (Barri Mas Vilanova) i el diumenge 29 d’octubre a les 18:00 a la pl. Gabriel Ferrater (Barri Fortuny) concert de la Banda Simfònica de Reus dirigida per Joan Ramón Reverté, la banda es va crear durant l’any 2007. El seu repertori és molt divers i en aquesta ocasió oferiran bandes sonores de pel·lícules. La formació va assolir aquest estiu el tercer lloc en la seva categoria en el concurs mundial de WMC 2017 realitzat a Holanda el passat mes de juliol.

D’altra banda el diumenge 29 d’octubre a les 13.00h al C. d’Anglaterra (Urbanització Blancafort) concert vermut amb el grup Garbuix. Un duet que presenta una mica de klezmer, balcan i gipsy amb un polsim de jazz Manouche, unes gotes de música francesa i un pensament de tango… El grup està format per Albert Carbonell (violí) i Albert Galcerà (acordió).

FER UN COMENTARI