L’Associació de Concerts de Reus presenta la nova temporada musical 2019-2020

0
342

L’Associació de Concerts de Reus ha presentat aquest divendres la seva programació per la temporada 2019-2020, un cicle musical que començarà el dia 4 d’octubre i que s’allargarà fins al 30 de maig.

Sota la direcció artística de Marc Moncusí, la programació preveu concerts al Teatre Fortuny, al Círcol de Reus i també a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, amb una combinació d’intèrprets vinculats a la ciutat de Reus i la seva zona d’influència i la presència de conjunts i artistes de gran rellevància en el panorama internacional. A més, enguany, s’incorpora un nou espai, el Palau Bofarull, gràcies a un conveni entre l’entitat i la Diputació de Tarragona.

El primer concert de la programació al Teatre Fortuny serà el dia 9 de novembre, a les 21:00 h, amb “El concierto de Aranjuez i la Setena Simfonia de Beethoven”, a càrrec de la GIOrquestra i amb Marcel Sabaté, com a director, i amb Rafael Aguirre, a la guitarra. L’Associació de Concerts de Reus dedicarà aquesta vetllada a Rosa Maria Mauri, secretària durant anys de l’entitat, i que ha mort recentment.

El regidor de Cultura, Daniel Recasens, ha manifestat que “és una programació extensa, equilibrada i valenta” i ha destacat de l’Associació de Concerts el seu caràcter obert “que vol aprofundir i obrir noves vies de contacte per créixer”.

De la programació en destaquen els tres concerts de l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, que és l’eix vertebrador de la temporada; el concert benèfic que es fa cada any el mes de febrer i que portarà a Reus la Companyia Elèctrica Dharma; un concert amb el tenor Aquiles Machado, que cantarà acompanyat per Kennedy Moretti, al piano, i 5 concerts amb grans directors d’orquestra. També es reforça la programació dels concerts al Círcol, a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i destaquen els concerts amb col·laboració amb el Teatre Fortuny.

En total la programació compta amb 24 concerts, que suposen un augment de més d’un 30% respecte la temporada passada.

FER UN COMENTARI