La Unió de Botiguers de Reus sorteja un cotxe aquest Nadal entre els compradors

0
138

La Unió de Botiguers de Reus sortejarà un cotxe al final de la seva campanya de Nadal per tal d’incentivar les vendes durant aquestes setmanes entre els seves botigues i per premiar als compradors. Amb el lema “Compra als comerços de la Unió de Botiguers de Reus i guanya un cotxe” l’entitat comercial sortejarà un vehicle en el que creuen que serà un gran incentiu pels compradors.

La campanya, inclosa a Reus és Nadal, compta amb el suport de l’Agència Reus Promoció de l’Ajuntament, i s’ha presentat a les instal·lacions de la Joieria Santi Pàmies amb la presència de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, i el president de la Unió de Botiguers de Reus, Àlfred Pitarch, i Meritxell Barberà, membre de la junta de l’entitat.

La iniciativa comença el 5 de desembre i finalitza el 2 de gener del 2020. Els establiments participants lliuraran de manera gratuïta als clients una butlleta per cada compra realitzada d’import igual o superior a 20€ i els clients l’hauran de dipositar, amb les seves dades, a una urna que estarà situada al Gaudí Centre, a la plaça del Mercadal. El sorteig es realitzarà el dissabte 11 de gener de 2020, a les 12:00 h, al mateix Gaudí Centre.

FER UN COMENTARI