La Guàrdia Urbana obre diligències per set delictes contra la seguretat del trànsit aquest cap de setmana

0
180

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruït diligències judicials per set presumptes delictes contra la seguretat del trànsit aquest cap de setmana, quatre dels quals contra conductors per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, dos per circular sense haver obtingut mai el permís de conduir, i una per conduir amb el permís suspès judicialment.

El dissabte 27 d’abril, a les 5:15h, al Camí de l’Aleixar, agents de la Guàrdia Urbana van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor d’un vehicle Daelim VL125, un veí de Reus de 30 anys d’edat, el qual va donar un resultat positiu de 0,66 mg/l. d’alcohol en aire espirat.

A les 6:08h, a la Riera de Miró, i com a conseqüència d’un accident, la Guàrdia Urbana va practicar la prova d’alcoholèmia al conductor d’un turisme Hyundai I30, un veí de Móra d’Ebre de 23 anys, el qual va donar un resultat positiu de 0,57 mg/l d’alcohol en aire expirat. Arran de l’accident es va veure afectat amb danys materials un vehicle estacionat.

A les 18:14h, a l’avinguda del Dr. Vila-seca, es va produir un accident de trànsit per pèrdua de control d’un vehicle Citroen C2, el qual va causar danys a tres vehicles estacionats. La conductora, una veïna de Reus de 61 anys, va ser atesa pels serveis mèdics al lloc de l’accident, i va donar un resultat positiu de 0,70 mg/l d’alcohol en aire expirat en la prova d’alcoholèmia practicada.

El diumenge 28 d’abril, a les 9:20h, a l’avinguda Prat de la Riba, es va produir un accident de trànsit d’un vehicle Renault Megane que va sortir de la via col·lisionant amb dos vehicles estacionats. Agents de la Guàrdia Urbana van confeccionar diligències judicials per la presumpta implicació de la conductora, una veïna de Tarragona de 29 anys en un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes d’alcohol (0,67 mg/l).

D’altra banda, el dissabte 27 d’abril a les 13:10h, al carrer de Terrassa una patrulla de la Guàrdia Urbana va aturar el conductor d’una motocicleta Honda XR 400 un veí de Reus de 48 anys. Els agents instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit ja que el conductor tenia suspès judicialment el permís de conduir.

Així mateix, el diumenge 28 d’abril, a les 19:30h, a l’avinguda Marià Fortuny amb Plaça Pompeu Fabra, agents de la Guàrdia Urbana van confeccionar diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, a la conductora d’un turisme Toyota Aygo, una veïna de Reus de 25 anys, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai permís o llicència.

Finalment, aquest dilluns 29 d’abril a les 00:49h, a la rotonda del carrer Flix amb l’avinguda de Salou, agents de la Guàrdia Urbana han confeccionat diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, a la conductora d’un turisme Citröen, una veïna de Reus de 22 anys per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai permís o llicència.

FER UN COMENTARI