Èxit de participació al Seminari d’actualització fiscal per a empreses

0
64

La regidoria d’Empresa i Ocupació, amb la col·laboració del despatx d’advocats Garrigues, ha realitzat durant tot el matí a Cal Massó un Seminari d’actualització fiscal per a empreses que ha comptat amb un important èxit de participació. La jornada, que se celebra a la ciutat des de fa 9 anys, ha servit per tractar temes d’actualització fiscal i ha estat dirigida pels diferents experts amb els que compta el despatx en cadascuna de les matèries que s’han abordat.

L’objectiu del seminari, que s’organitza una vegada a l’any, és que es puguin facilitar els principals canvis normatius succeïts durant l’últim any en matèria fiscal i es fa adreçat especialment a les empreses i des d’un enfoc pràctic, la qual cosa és una de les valoracions positives dels assistents.

El seminari s’ha centrat en diversos àmbits, d’una banda, qüestions rellevants en el tancament de l’Impost sobre Societats de l’exercici 2019 i possibles modificacions, que ha anat a càrrec de Núria Cabré, experta en Dret tributari i sòcia del departament Tributari de Garrigues. D’altra banda s’han tractat les tendències actuals en actuacions d’inspecció i recaptació i la impugnació de declaracions i sol·licitud de devolucions, que ha anat a càrrec de María Cenzual, experta en Dret tributari i sòcia del departament Tributari de Garrigues i els pronunciaments recents de l’ IVA. Finalment, s’han repassat les novetats en matèria de comerç intracomunitari de béns i els impactes del Brexit, a càrrec de Daniel Valldosera, expert en Dret tributari i financer i soci del departament Tribu tari de Garrigues.

Aquesta sessió, que ha estat closa pel regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, forma part de les diferents sessions d’actualització empresarial que es fan des de la regidoria com a resposta a l’objectiu de donar suport a la consolidació de l’empresa.

FER UN COMENTARI