Es reuneix la primera Taula de Restauració de la ciutat

0
70

L’Agència Reus Promoció ha reunit per primera vegada un grup de treball formant una Taula de Restauració de la ciutat, una trobada que s’anirà reunint en diverses ocasions al llarg de l’any i que ha estat presidida per la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles.

En aquesta taula, que és oberta i que pot ser canviant en el temps, hi han estat convocats diversos establiments de restauració de Reus i representants d’entitats relacionades amb la promoció de la restauració i l’organització d’esdeveniments gastronòmics.

La creació de la Taula de Restauració que ha organitzat Reus Promoció respon a diferents objectius, entre els que cal destacar l’interès de l’Agència per posicionar la ciutat com a destinació gastronòmica, la incorporació de l’oferta de restauració a la promoció turística de la ciutat i la realització d’activitats que posin en valor dels productes gastronòmics de proximitat, destacant molt especialment el vermut de Reus, la avellana DOP Reus i l’oli DOP Siurana com a productes de qualitat.

A la reunió s’ha donat veu als asistents que han pogut manifestar quins són els interessos i projectes del sector.

Està previst que aquesta taula de treball es reuneixi periòdicament i que treballi de forma consensuada qüestions com el disseny de la marca gastronòmica, establint l’estratègia de posicionament gastronòmic de la ciutat, i la realització d’accions de dinamització de la restauració, entre d’altres que es considerin d’interès.

FER UN COMENTARI