Els Cavalls de Menorca es passejaran pels carrers de Reus

0
654

La campanya “Reus és Nadal” rep aquest cap de setmana la visita dels Cavalls de Menorca, de la companyia Tutatis, que es passejaran pels carrers del centre de la ciutat aquest dissabte dia 15 de desembre, a partir de les 19:00 h. Amb aquest espectacle es recrea l’animalitat primitiva del cavall i el pes de la tradició en una representació contemporània.

La cercavila començarà des del carrer Sant Joan, davant de l’oficina de l’Agència Reus Promoció i avançarà pel carrer de Sant Joan fins a la plaça de Prim, el carrer de Llovera, la plaça de la Llibertat, l’avinguda de Prat de la Riba i baixarà pel carrer de Sardà i Cailà fins a acabar, novament, davant de al seu de l’Agència. Les persones interessades poden geolocalitzar en tot moment on es trobaran els cavalls a través de l’App ReusCity.

Altres activitats
En el marc de la campanya nadalenca a la ciutat s’han previst diversos actes durant tot el cap de setmana:

Divendres 14 de desembre

De 10.30 a 12.00 h, al Mercat Central, “Al Mercat s’aprofita tot”: taller de reciclatge d’envasos i caixes amb la tècnica decorativa “découpage”, a càrrec de Susana Pérez, de la Polleria Cantonada 108.
A partir de les 18.30 h, a diferents punts del centre de la ciutat, nadales a càrrec d’After Dark.
A les 19.00 h, al Mercat del Carrilet, actuació del cor de gòspel Singtònics a l’interior del mercat.
A les 19.30 h, al Patronat Sardanista de Reus, audició de sardanes comentades organitzat per la mateixa entitat.
A les 21.00 h, al Teatre Bartrina, Cineclub del Centre de Lectura. Projecció de la pel·lícula “The Party” (La festa), de la directora Sally Potter. Regne Unit, 2017. VOSE. 71 min.
Dissabte 15 de desembre

De 9.00 a 14.00 h, al Passeig de Prim, Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes.
A les 11.00 h, al Mercat Central, taller de cuina amb Con eSe de Salud: “Aperitius de Nadal saludables 2, propostes bones per començar els àpats familiars”.
A partir de les 11.00 h, al Centre Cívic Ponent, contes infantils en família: “Hi havia una vegada”.
A les 12.00 h, a la Biblioteca Xavier Amorós, “El Nadal que fa 15: lectura dels millors textos de Nadal a càrrec de 15 lectors i lectores que han estat molt especials durant els 15 anys d’obertura de la Biblioteca Xavier Amorós”.
A partir de les 19.00 h, espectacle itinerant amb “Cavalls de Menorca, de la companyia Tutatis”.
A les 20.30 h, a l’Església de la Puríssima Sang, Concert de Nadal de l’Escolania i Capella de la Puríssima Sang.
A les 21.00 h, al Teatre Fortuny, concert de Rodrigo Leao, organitzat per Reus Digital.cat amb motiu del seu 10è aniversari, i amb el patrocini de Reus Ciutat de la Música 2018 i Repsol.
Diumenge 16 de desembre

De 10.30 a 15.00 h, al Parc del Trenet, Parc de Nadal gratuït, amb 30 activitats diferents. Organitza: Associació de Veïns del Santuari de Reus.
De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 h, a l’Escola La Vitxeta, Trobada de Tions d’Arreu de Catalunya.
A les 12.00 h, a les Peixateries Velles, ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove, organitzada pel Patronat Sardanista de Reus.
A les 12.00 h, al Teatre Bravium, Gran Gala de Màgia de Nadal, a càrrec de l’Associació de mags i il·lusionistes de Catalunya (AMIC).
A les 18.00 h, al Teatre Bartrina, “Amb el cap clar i el cor net”, conte homenatge al llegat d’en Xesco Boix. Reus Ciutat de la Música 2018.

FER UN COMENTARI