El cicle de tallers gratuïts per a les persones cuidadores clou amb una vintena de participants

El 80% de les persones que han assistit són  familiars de persones que necessiten atenció la major part del dia

0
112

Durant els mesos de juny i juliol, 22 persones han assistit a totes o a alguna de les sessions del cicle de tallers bàsics adreçats a tothom que té cura de persones amb malalties cròniques avançades i en situació de dependència, siguin professionals, persones voluntàries o familiars. Un cicle, fruit de la col·laboració entre l’Escola de Cuidadors de l’Obra Social «La Caixa» i la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, que enguany s’ha fet per primer cop i que es preveu que es torni a fer l’any que ve.

En concret, diversos professionals han impartit cinc sessions gratuïtes al Centre Cívic Llevant que han tractat sobre artteràpia, confort físic, autocura, dol i confort emocional i que amb comptat amb una desena de participants.

El 80% de les persones que han assistit a aquests tallers són  familiars de persones que necessiten atenció la major part del dia.

Escola de Cuidadors

L’Escola de Cuidadors és un espai que té com a objectiu transmetre els valors essencials de la cura, posant a disposició coneixements i habilitats necessaris per a promoure una atenció d’excel·lència al final de la vida.

Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el programa per a l’atenció integral a persones amb malalties avançades de l’Obra Social «la Caixa», té com a objectiu disminuir la càrrega emocional i física que suposa tenir cura d’una altra persona, proporcionant eines que ampliïn les competències de les persones cuidadores per a millorar la qualitat de vida de la persona cuidada.

FER UN COMENTARI