El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus ja té a punt l’oferta de cursos de català per al setembre

0
804

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) engega el curs acadèmic amb una oferta àmplia i completa de cursos de català, que donen resposta a totes les necessitats d’aprenentatge, tant de les persones que s’han establert fa poc a Catalunya i encara no coneixen la llengua, com d’aquells que volen millorar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català. Per això el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, que dona servei a les comarques del Baix Camp i del Priorat, ja té a punt la seva oferta per al primer trimestre del curs 2019-2020.

Els nivells i horaris dels cursos es poden consultar al cercador de cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística, on es pot fer la cerca per nivell, modalitat, comarca o municipi (Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant, de moment).

També es pot trobar més informació i els fullets amb l’oferta dels cursos de Reus i Cambrils al web del CNL, www.cpnl.cat/reus.

A Reus i Cambrils els dies 13 i 16 de setembre estan reservats a antic alumnat, el 17 de setembre a les persones que han de fer l’Inicial o el Bàsic 1 i del 18 al 20 de setembre s’atendran les persones que hagin de fer la resta de nivells.

A Falset les inscripcions es faran del 13 al 20 de setembre, i a l’Hospitalet de l’Infant del 17 al 19 de setembre.

Es pot consultar el lloc d’inscripció i horaris al web www.cpnl.cat/reus o trucant al 977 12 88 61.

FER UN COMENTARI