El Cap de Setmana Diatònic passa per Reus amb motiu de la Ciutat de la Música

0
542

La commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018 ha propiciat que aquest divendres tingui lloc a la ciutat la primera activitat del Cap de Setmana Diatònic, que té lloc des de fa 12 anys a la població de Mont-roig del Camp. Gràcies a l’acord amb l’organització del certamen, aquest 6 de juliol tindrà lloc, a partir de les 18:00 h, una cercavila d’acordions pels carrers del centre de Reus i, més tard, a partir de les 19:00 h, es farà un concert de Cati Plana & Pau Puig a la plaça de Prim.

El XII Cap de Setmana Diatònic tindrà lloc a partir del dijous 12 de juliol i fins al diumenge 15 de juliol en diferents indrets de Mont-roig del Camp. Les activitats són bàsicament concerts, des dels alumnes del propi certamen, a Carles Belda i Guillem Anguera o també el grup la Fenya Rai!. Destaca com a cap de cartell un concert del grup escocès Paddy Callaghan Trio, que tindrà lloc el dissabte 14 de juliol, a les 22:30 h, a l’Ermita.

Organitzen el Cap de Setmana Diatònic l’Associació de Veïns Muntanya Roja de Mont-roig, Quart Minvant i Cap de Setmana Diatònic, i enguany han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig i l’Ajuntament de Reus, amb motiu de la celebració Reus Ciutat de la Música 2018, el Patronat Mare de Déu de la Roca, Vermuts Miró i Espremedora Comunicació Visual.

FER UN COMENTARI