Detingut a Reus per clonar targetes de crèdit i gastar-se prop de 2.400 euros

L'estafador i un amic van fer duplicats a l'empresa on treballava

0
411
Circ Raluy Legacy 728×90

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Reus un home de 28 anys per haver clonat targetes de crèdit de l’empresa on havia treballat i haver-ne fet ús adquirint bitllets d’avió per valor d’uns 2.400 euros. La investigació va començar a finals de l’any passat arran de la denúncia d’un home que havia detectat diversos càrrecs amb la targeta de la seva empresa. S’havien comprat bitllets d’avió durant un període de temps molt concret. La policia va detenir aquest divendres l’estafador, de nacionalitat senegalesa i veí de de Tarragona. En l’estafa bancària va actuar amb l’ajut d’un amic, que està en cerca i captura.
El segon home implicat en aquest delicte d’estafa bancària continua en cerca per la policia, amb ordre de detenció, mentre el detingut ja va passar aquest dissabte a disposició judicial al jutjat de guàrdia a Tarragona i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Mentre la policia investigava els càrrecs fraudulents en bitllets d’avió per valor de 2.377 euros, una segona víctima va denunciar un cas similar. En aquesta ocasió, els estafadors van carregar als comptes diferents compres d’articles per valor de 296 euros.

Els mossos van arribar a la conclusió que els estafadors eren dos homes, un extreballador de l’empresa estafada i el seu amic. Així, durant el temps que va treballar, el detingut hauria aprofitat per fer un duplicat de la targeta de l’empresa i de l’altra víctima.

FER UN COMENTARI