Crida del Banc d’Aliments per aconseguir els voluntaris pel Gran Recapte del camp de Tarragona

Quasi 1000 voluntaris són els que falten encara per arribar als 4000 necessaris

0
820

El Banc d’Aliments fa un crida per arribar als 4000 voluntaris necessaris per cobrir els 360 punts de recollida que hi haurà arran de la Demarcació de Tarragona pel Gran Recapte i que es durà a terme l’1 i el 2 de desembre. Actualment encara fan falta uns mil voluntaris per ocupar totes les places. Totes les persones que es vulguin inscriure ho poden fer tant des de la pàgina web del Gran Recapte com la del Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona.

El president de la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, Joan Vila, destaca que “és molt important el paper del voluntari” per poder arribar a una bona xifra d’aliments recaptats. L’any passat el Gran Recapte va suposar el 35% del volum anual del Banc d’Aliments. El president també ha manifestat quins són els aliments prioritaris: “l’oli, la llet i les conserves de verdures, peix o carn”. El darrer any es van aconseguir 530 tones d’aliments i desitgen que en aquesta 9a edició se superin.

Durant la presentació el secretari del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Antoni Garcia, ha volgut manifestar que “és important tractar el tema de la crisi” que encara afecta a moltes persones: “si d’alguna manera els podem ajudar amb aliments, aquests diners que s’estalvien poden anar a altres despasses”. El secretari també ha volgut aclarir que els supermercats on es troben els punts de recollida col·laboren amb el Gran Recapte amb un percentatge que es negocia i que es calcula sobre el total de beneficis.

Els representants han recordat que també seran necessaris voluntaris pel treball posterior del recapte com és la classificació dels dies 4 i 5.

FER UN COMENTARI