Concentració sense incidents davant la parada de Vox a Reus

Una trentena de persones protesten contra la presència de partits d’extrema dreta en la diada de Sant Jordi

0
290
Pla general de la trentena de persones concentrades davant la parada de Vox durant la diada de Sant Jordi a Reus. Imatge del 23 d'abril del 2019.

Una trentena de persones s’han concentrat davant la parada informativa de Vox a Reus aquest dimarts al migdia en el marc de la diada de Sant Jordi. Formant un cordó i vestits amb armilles grogues, els manifestants han desplegat una pancarta on s’hi podia llegir ‘Reus sempre antifeixista’, en una protesta que s’ha dut a terme de forma silenciosa i sense incidents. També han mostrat cartells amb lemes de rebuig al feixisme, el racisme i el masclisme. L’acte, convocat per diverses plataformes i col·lectius de la ciutat en contra de la presència dels partits d’extrema dreta durant la diada, ha mobilitzat diversos agents de la Policia Local i Mossos, que han vigilat la protesta, a distància.
Després de la protesta, que ha durat mitja hora escassa, els concentrats han passat per parades d’altres formacions, com Cs o dCIDE, situades al voltant de l’església de la Prioral de Sant Pere. Totes elles es presenten a les eleccions municipals del maig. Al vespre, s’ha previst una concentració a la plaça del Mercadal i no es descarta que l’acció també acabi en un recorregut, en el marc d’aquesta protesta per la presència de partits d’extrema dreta per Sant Jordi a Reus, a la qual s’hi han adherit prop d’una quarantena d’entitats, col·lectius i organitzacions culturals, socials, polítiques i sindicals.

FER UN COMENTARI