Cap de setmana ple d’activitats i regals als Mercats de Reus

Entre divendres i dilluns es podrà gaudir de música, teatre i màgia

0
618

Activitats per a tots els públics per acompanyar les compres d’aquest cap de setmana als Mercats de Reus, una programació que acompanya una campanya de rècord, amb més premis que mai per regalar als clients dels Marxants, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet.

Música, teatre i màgia entre divendres i dilluns són les propostes dels Mercats de Reus. La primera cita és amb el Teatre Bravium aquest divendres al Mercat Central: a partir de les 18:30 h s’hi podrà veure “BastoRREets“, un espectacle teatral creat especialment per a l’ocasió en què un grup de pastorets no troba el pessebre i entra al mercat buscant ajuda, a partir d’aquí pot passar qualsevol cosa…

Dissabte és el torn de la música. Al Mercat del Carrilet, entre les 10:30 h i les 12 h, hi haurà música amb Garbuix Duet, un concert d’acordió i instrument de vent a l’interior del mercat. Una estona més tard, a partir de les 11 h, hi haurà música de xaranga al mercat de Marxants –al voltant del Mercat Central– amb els Bandsonats.

Dilluns, també al mercat de Marxants, serà el torn per la màgia: a partir de les 11 h, el mag Nebur recorrerà les parades fent trucs ben a prop dels clients.

Regals per a tots els clients

Aquesta campanya de Nadal els mercats han preparat sortejos per a tots els clients que comprin durant les festes. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet i les butlletes dels Marxants es poden bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen més premis que mai. Aquest 2017, entre els tres mercats es repartiran 16.500 euros en xecs de compra, 200 pernils, 100 lots de Nadal, 5.000 bosses de compra reutilitzables, 3 televisors, 5 lots d’estris de cuina i 3.000 calendaris amb imatges del seguici festiu.

Més hores oberts per facilitar les compres

Com cada any, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet amplien els horaris quan s’acosta Nadal i Cap d’Any per fer més fàcil les compres. El Mercat Central obre els dissabtes 23 i 30 de desembre al matí i a la tarda i, el diumenge 24 de desembre, obrirà de manera extraordinària de 8.30 h a 14.30 h. En el cas del Mercat del Carrilet obrirà el dissabte 23 de desembre tot el dia.

FER UN COMENTARI