6 noves rutes a l’Aeroport de Reus

Les previsions es que passin més d'1 milió de persones per l'aeroport, això representa un increment de més del 3% respecte el 2017

0
1159

L’Aeroport de Reus és un punt estratègic que ajuda al fet que la Costa Daurada segueixi sent “una destinació de referència” pel turisme. L’any passat, hi van passar més d’1 milió de persones i les previsions d’enguany són que aquestes dades es mantinguin i que hi hagi un increment d’un 3% respecte a l’any passat. A més, aquest any hi haurà sis noves rutes obertes: Londres Lutton, Londres Southend, Tallinn, Shannon, Aberdeen i Manchester.

Aquest 2018, l’aeroport opera a un total de 29 aeroports de vuit països, a través de 13 companyies diferents. S’han incorporat 3 nous operadors: easyjet, Aurinko i Brussels Airlines. A més, l’aeroport s’obre al mercat d’Estònia que, fins ara, era un mercat inaccessible. “Volem incrementar la capacitat i la periodicitat dels vols”, ha assegurat Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Costa Daurada. I ha afegit: “L’aposta per productes com el golf i el cicloturisme afegeixen valor a la nostra oferta”.

L’any 2015, els passatgers anuals de l’aeroport eren de 705 mil. Pel 2018 es preveu superar el milió i es calcula que un 36% correspondrà a Ryanair, un 22% a Jet2, un 22% a TUI, un 11% a Thomas Cook i el 9% restant a la resta d’operadors que “s’han incorporat en els darrers tres anys i la seva presència ha estat clau per augmentar els passatgers”, ha declarat Marta Farrero.

FER UN COMENTARI