Mariluz Caballero és la candidata nº6 de Junts per Reus

0
398

L’acte de presentació de Mariluz Caballero s’ha realitzat la Plaça de la Ràdio, al barri del Carrilet, on ella s’hi ha criat i d’on s’hi sent ben arrelada. L’alcalde Carles Pellicer ha estat qui ha introduït a Caballero, elogiant “que sigui una persona que ha viscut la transformació i creixement del barri i que coneix bé a les persones que hi viuen”. Precisament, ha destacat que la proximitat és un dels valors principals de la candidatura i del qual se’n sent orgullós. “La política local necessita perfils així, persones que anteposin el projecte a la persona” ha afegit Pellicer.

Mariluz Caballero ha volgut reivindicar el seu perfil ideològic, que s’ha definit com “moderada i pragmàtica”, puntualitzant que procedeix de Convergència i que “manté els seus valors, entenent la política com una resposta responsable a la ràpida evolució de la societat”. El factor clau per decidir-se formar part del projecte va ser “que l’equip estaria format per persones que cobririen totes les sensibilitats i disposats a treballar per la nostra ciutat, Reus.”

A l’acte també ha participat l’exconseller de la Generalitat Jordi Baiget, amic que va conéixer en la seva etapa a la Universitat, i que també li ha volgut dedicar unes paraules d’elogi.

Caballero es suma com a nº6 a una llista formada majoritàriament per dones en les primeres posicions, amb l’excepció del cap de llista, Carles Pellicer, i del numero 5, Pep Cuerba.

FER UN COMENTARI