El PSC titlla a Carles Pellicer de mal alcalde

Andreu Martín: “Pellicer és un mal alcalde per a Reus. 7 anys de poca ambició ens ha fet perdre pistonada”

0
541

“Pellicer és un mal alcalde per a Reus. Perquè no compleix els compromisos, per la seva deixadesa, per la manca de lideratge i perquè, amb ell, la ciutat ha perdut pistonada”. D’aquesta manera, el portaveu del PSC, Andreu Martín, ha valorat la tasca del tres anys de mandat de l’alcalde Pellicer.

Martín, que assegura que “l’alcalde ha decebut la ciutadania prometent molt i complint poc”, ha comparegut avui davant els mitjans de comunicació per fer un repàs a l’estat de la ciutat des dels diferents àmbits de gestió i per presentar la publicació que el PSC farà arribar a tota la ciutadania on es qüestiona el lideratge de Pellicer.

Martín ha fet referència als desastres acumulats en l`àmbit de l’educació, amb 11 grups de P3 tancats, pares i mares en peu de guerra per les decisions que es prenen des de l’àrea d’ensenyament, que agreugen la segregació en diferents centres, o les ‘subvencions perdonades a la Generalitat per al finançament de les escoles bressol”. En l’àmbit sanitari, ha parlat dels dèficits milionaris a l’Hospital de Sant Joan, a la manca d’entesa entre l’Ajuntament i la Generalitat per a la constitució del consorci hospitalari.

També ha fet una llarga relació d’incompliments com ara el desdoblament del CAP Sant Pere a l’antic hospital; la residència per a la gent gran al CAPI Horts de Miró, que continua tancada; el baixador de bellisens i la connexió amb l’alta velocitat, per fer; o l’anunciada aprovació del Pla d’Ordenació urbana Municipal (POUM), que ha quedat descartada.

També ha fet referència a la ‘desastrosa’ gestió en aspectes com la concessió de l’estadi municipal de futbol, per resoldre; la política comercial, qualificada de “nyap” per Martín, que ha provocat que mai hi hagi hagut tants locals comercials buits a la ciutat com ara; la pèrdua de milions d’euros de la Generalitat per millorar els barris; la pèrdua de fons FEDER per a l’edifici de bioempreses, donat l’esquena als projectes de recerca o innovació, perdent patrimoni, projecció i mà d’obra qualificada; o el Tecnocaprc pel de supermercats “l’única activitat que l’alcalde ha estat capaç d’atreure en aquest parc tecnològic”.

Martín també ha parlat de les advertències i propostes que el PSC ha anat formulant al llarg d’aquest tercer any de mandat, enfocades a la lluita per la igualtat d’oportunitats i dirigides a millorar l qualitat de vida de les persones, especialment, d’aquelles que s’ho passen malament. “És molt urgent canviar l’ordre de prioritats i posar l’atenció a les persones al centre de l’acció política. 7 anys de Pellicer són ja massa anys de mala gestió, de no saber com posar remei als problemes dels ciutadans”, assegura Martín, convençut que amb tot el que ha exposat “el llegat de l’alcalde està agafant una dimensió molt preocupant. I es demostra que aquest govern no ens porta enlloc”.

“Reus necessita un alcalde que aporti solucions al problemes reals de la gent. Que, de veritat, es preocupi més per Reus i de governar de manera eficaç, que no pas per sortir a les fotos del facebook”.

Hem de recuperar el temps perdut”, ha reblat Martín.

FER UN COMENTARI