Ara Reus proposa ampliar les oficines de la OAC

Els municipalistes aposten per facilitar l’accés a documentació oficial de l’Ajuntament

0
314

Daniel Rubio Angosto i Dolors Vázquez, han presentat aquest matí a la plaça de la Patacada les accions del seu programa electoral en matèria d’organització empresarial.

El partit municipalista afirma que la transparència és un valor fonamental que ha de definir l’administració pública per tal d’aportar confiança entre ciutadà i Ajuntament.

Aquesta és per a Ara Reus una qüestió de vital importància, i està en el punt de mira de la ciutadania.
Per una millor atenció a la ciutadania en els tràmits administratius “Ara Reus ha presentat la proposta d’ampliar les instal·lacions i punts d’atenció de la O.A.C. en paral·lel al servei d’administració electrònica de Finestreta única de l’Ajuntament de Reus” ha afirmat Vázquez. La finailitat és que qualsevol ciutadà pugui consultat en quin estat es troba qualsevol petició o tràmit, Ocupació de la via publica, reclamacions de responsabilitat patrimonial, devolució de fiança, petició de contenidors, finalització d’obres…

La nova ubicació proposada pels municipalistes és l’Antic Hospital, un espai de 20.000 m2 sense utilitat on també es podrien traslladar el departament d’Arquitectura, Via Pública i Medi Ambient.

El nom del Departament de RRHH serà substituït pel de Departament de Personal i Valors i serà una unitat pensada perquè la gestió del personal es faci d’una forma més moderna, integradora i potenciï i promocioni als professionals que tenim en l’Ajuntament de Reus.

Subrogarem el personal fix i interí dels Organismes Autònoms com a personal laboral de l’Ajuntament de Reus, amb igualtat de condicions i sense pèrdua dels drets adquirits.

La formació municipalista que ja ha dut a terme la primera fase, amb la revisió de les fitxes i del catàleg de llocs de treball. Continuaran amb el seu compromís de seguir amb la implementació durant la propera legislatura del Pla de Modernització de l’Administració de l’Ajuntament de Reus iniciat l’any 2016. Dani Rubio ha destacat la importància del capital humà dels treballadors de Reus com un valor fonamental entre funcionaris i personal laboral.

Amb finalitat de gestionar amb més eficàcia i coordinació les àrees d’urbanisme, via pública i medi ambient les agruparem en una sola regidoria que haurà de ser a plena dedicació i s’anomenarà Regidoria d’urbanisme i medi ambient.

El programa d’Ara Reus està format per accions totalment realitzables, per polítiques reals a necessitats de la ciutadania i ciutat; i avalat per l’experiència d’haver estat al govern en la darrera legislatura gestionant el 40% del pressupost municipal, ha afirmat Vázquez.

Aquestes propostes resolen els problemes del dia a dia de la nostra ciutat, amb una perspectiva de proximitat i transparència. Tenim la llibertat de no estar supeditats a cap instància política superior que tingui prioritats diferents a les de la ciutat.

FER UN COMENTARI