Ara Reus posa a disposició els 2 regidors per oferir “estabilitat i la majoria que la ciutat necessita”

El govern conformat per Junts per Reus, ERC i Ara Reus és, al seu entendre, la fórmula que la ciutadania ha avalat

0
294
Membres de la formació d'Ara Reus durant la roda de premsa. Foto: Laura V-M.

La formació d’Ara Reus valora els resultats del passat 26 de maig positivament. En paraules de Daniel Rubio: “Ara Reus és el partit polític municipalista que ha revalidat per tercera vegada consecutiva i sempre amb nombre de vots ascendent. No hem rebut tots els vots que hauríem volgut però hem tingut més confiança per part de la ciutadania”. D’altra banda esmenten que el govern conformat per Junts per Reus, ERC i Ara Reus és, al seu entendre, la fórmula que la ciutadania ha avalat.  El partit es defineix com a sinònim d’estabilitat i demana a l’alcalde en funcions, Carles Pellicer,  sentit comú, responsabilitat i compromís. Rubio posa els 2 regidors a favor d’aquesta “estabilitat i la majoria que la ciutat necessita”.

Al líder de Junts per Reus “li demanem que no li tremolin les cames perquè nosaltres hem vingut a donar estabilitat i si hem de començar una legislatura amb 9, ho farem. Encara que no és el que desitgem, perquè volem una majoria sòlida i una legislatura tranquil·la”, conclou Rubio.

Pel que fa a les últimes declaracions d’ERC Reus, els quals no contemplaven un pacte amb Ara Reus, Daniel Rubio esmenta que entén les paraules de Llauradó com un tacticisme, i que “qui té la legitimitat per ser l’alcalde és Carles Pellicer”.

FER UN COMENTARI