Última oportunitat d’assistir a “Memorimage”, el 13è Festival Internacional de Cinema de Reus

Protagonitza la jornada el taller “Aprèn com fer un documental”, impartit per Joan González, programador del Memorimage, Director del DocsBarcelona i fundador del programa “30 minuts”

0
232
Circ Raluy Legacy 728×90

En la darrera jornada del Memorimage 2018, destaca un matí de dissabte de taller, “Aprèn com fer un documental”. Per aquells que tenen una idea, volen explicar una història o tenen un personatge en ment el qual volen immortalitzar, coneixeran els elements essencials per a fer i produir el seu propi documental. El taller l’impartirà Joan González, director del Festival DocsBarcelona i programador del Festival Memorimage.

Dissabte a la tarda, s’acomiadarà la programació d’enguany amb la secció MemoriXics, la secció dedicada a pel·lícules per a públic familiar. Una bona manera de redescobrir amb els més petits les pel·lícules que són grans clàssics del cinema i alhora obres d’arxiu recuperades; en aquest cas, El Regreso de la Pantera Rosa, de Blake Edwards.

Finalment, tindrà lloc l’esperada cloenda on es donaran els premis de l’edició d’enguany. Aquest any hi ha un total de cinc premis: El Premi Ciutat de Reus on participen totes les creacions audiovisuals de la Secció Oficial, dotat amb 1.000€ i atorgat pel Jurat d’enguany i entregat per l’Ajuntament de Reus; el Premi CINEMA-RESCAT que es dóna al millor treball de documentació i que està configurat pels tres membres del Jurat del Cinema-Rescat; el Premi MemoriReus que, dotat amb 500€, hi competeixen les pel·lícules del MemoriReus i s’atorga a partir del vot de públic; el Premi del Públic, a millor pel·lícula per la Secció Oficial que atorgarà el públic assistent; i el premi patrocinat per “Rabassa, Arts Gràfiques”, que té una dotació de 300€.

La cerimònia de tancament, que tindrà lloc a les 21h al Teatre Bartina, serà presentada per la Montse Llussà. Hi haurà també amb la presència del director del documental “Out” que clausura el festival. Denis Parrot, que ha vingut des de França per l’ocasió, explicarà aquest projecte tant meravellós, fet només amb imatges extretes de les xarxes socials i que ha emocionat als instituts que van assistir en els dos passes del MemoriJove.

FER UN COMENTARI