Reparació de la xarxa de sanejament del carrer de Joan Abelló

Aquestes obres tindran una durada estimada d’un mes i permetran substituir les canonades existents

0
695

Aigües de Reus ha iniciat aquesta setmana les obres de reparació de la xarxa de sanejament del carrer del Doctor Joan Abelló, a tocar de la plaça de la Llibertat. Aquestes obres tindran una durada estimada d’un mes i permetran substituir les canonades existents, que es troben en un estat deficient, tot millorant el seu comportament tant a nivell estructural com hidràulic.

En paraules del regidor delegat de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, “el subministrament i sanejament d’aigua d’una ciutat com Reus requereix millores de forma permanent si es vol garantir un servei de qualitat, amb la qual cosa no podem baixar la guàrdia i cal anar impulsant algunes obres que són absolutament necessàries”.

Aquests treballs a la xarxa de sanejament no representaran cap despesa econòmica per als veïns i estaran finançades integrament per Aigües de Reus. Les noves canonades que s’instal·laran són de major diàmetre i capacitat que les existents actualment. En total, es construiran 75 ml de nova canalització de PVC (d’un diàmetre de 400 mm i 200 mm) i se substituiran tres pous de registre i quatre escomeses d’aigües residuals. En definitiva es tracta d’una millora de les condicions del servei ofert a tots els usuaris de la zona, amb un pressupost de 30.996,52 euros.

FER UN COMENTARI