La Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es reforça aquest estiu

Amb 4 agents més

0
589
Circ Raluy Legacy 728×90

Un total de quatre agents reforçaran aquest estiu la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Des del passat 18 de juny i fins al 17 de setembre, aquests agents realitzaran tasques relacionades amb la policia de proximitat, és a dir, vigilància de platges i de les vies públiques; control del compliment de les ordenances municipals de convivència ciutadana i informació als ciutadans i regulació del trànsit.

Per realitzar aquestes tasques, els agents es desplaçaran a peu o amb bicicleta. D’aquesta manera, vetllaran per la seguretat i atendran les possibles necessitats de la ciutadania, amb especial atenció a la zona de platges i a la zona comercial, que és on més afluència de gent hi ha durant aquesta època de l’any.

El passat divendres 22 de juny tres d’aquests quatre agents van prendre possessió del càrrec (l’altre ja ho va fer l’any passat). En un acte celebrat a la Casa de la Vila, van prometre complir les lleis vigents en l’exercici de les funcions i van rebre la credencial de policia de mans de l’alcalde del municipi, Alfons Garcia; acompanyat pel regidor de Seguretat, Frederic Escoda; pel cap de la Policia Local, Jordi Jiménez; així com pels dos agents que s’han ocupat de formar-los.

Amb la incorporació d’aquests quatre agents de reforç, la Polica Local disposarà aquest estiu d’un total de 21 efectius, per donar resposta a l’augment de població que experimenta el municipi durant aquests mesos.

FER UN COMENTARI