Èxit de participació en la Gala 2017 dels APIS

Gairebé 300 persones es van aplegar el passat divendres 30 de juny en la tradicional Nit de Gala que anualment celebra el Col·legi i Associació d'Agents de la Propietat Immobiliària de la Província de Tarragona (COAPI)

0
1034

En l’edició d’enguany, celebrada al Restaurant Clos Barenys, es va projectar un audiovisual per repassar algunes de les tasques principals que s’han realitzat aquest últim any. A més, l’acte també va comptar amb el lliurament dels diplomes a tots els APIs que han assistit a les diferents jornades de formació que ha organitzat l’entitat i també es va aprofitar l’ocasió per fer entrega de les acreditacions com a nous agents immobiliaris.

Durant la gala, es va fer un reconeixement especial pels 25 anys al COAPI de Tarragona al Sr. Alfred Tor Riquer. D’altra banda, també es va guardonar la Trajectòria Professional Destacada d’Agent de la Propietat Immobiliària al Sr. Josep Blanquet Chavarria. Durant el transcurs de l’acte, el conegut humorista tarragoní Javi Sancho va animar la vetllada tot oferint un monòleg al públic assistent.

L’acte va concloure amb el parlament del vicepresident Hèctor Guasch, que va agrair a tot l’equip del Col·legi i de l’Associació el treball dut a terme pel que fa a l’organització de la Gala així com la presència a tots els assistents a l’exitós esdeveniment.

FER UN COMENTARI