El Vermut de Reus serà al Saló de Vins Especials Verema a Barcelona

0
490

Aquest dijous 20 de setembre la ciutat de Reus, a través de la marca Vermut de Reus, estarà present al Saló de Vins Especials Verema, que es farà a l’hotel El Palace de Barcelona, i que enguany compta amb un espai especial destinat al Vermut. Aquest Saló s’adreça als amants del vi i del vermut i també a les persones interessades en totes les experiències enològiques relacionades amb aquest món.

Així doncs, la ciutat tindrà un espai promocional al Saló per donar a conèixer les 8 marques que formen part de la marca Vermut de Reus: Miró, Yzaguirre, Iris, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp.

A més, l’Agència Reus Promoció aprofitarà per informar de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències i activitats de “La Ruta del Vermut de Reus”, adreçades al públic individual, i que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorirà l’allotjament als hotels de Reus.

Amb aquesta acció es vol continuar potenciant Reus com a Capital del Vermut i forma part dels objectius fixats al Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció».

FER UN COMENTARI