El segon Campus d’Arts Escèniques de la Selva obre inscripcions

Després de l’èxit de la primera edició, s’amplia l’oferta i la durada, a més de traslladar-se a la primera quinzena de juliol

0
368

La bona acollida que l’any 2017 va tenir el primer Campus d’Arts Escèniques de la Selva del Camp ha permès reforçar el projecte de cara a la segona edició. Tant és així que se n’ha ampliat la durada fins a dues setmanes, s’ha incrementat l’oferta d’especialitats a impartir i el calendari s’ha traslladat a la primera quinzena de juliol.

L’objectiu del Campus d’Arts Escèniques de la Selva, que organitzen conjuntament les àrees de Formació i Joventut de l’Ajuntament selvatà, és permetre a joves d’entre 12 i 24 anys entrar en contacte amb el món de l’escena i ser un primer pas de cara a descobrir possibles vocacions de futur.

El programa del campus, que l’any passat va omplir totes les places disponibles durant la Setmana Santa, ha passat a la primera quinzena de juliol, doblant per tant les hores a realitzar. També s’han incorporat noves modalitats escèniques, com ara les titelles, així com més varietats de dansa. Concretament s’impartiran classes d’àudiovisuals, a càrrec d’Elisenda Trilla; de circ, amb Oriol Llop; de música, amb Gerard Mallorquí; de teatre de text i de cos, amb Francina Fernández i Mònica Bartolí; així com de titelles, amb Eudald Ferré; dansa urbana, amb Jennifer Fernández, i dansa contemporània, amb Elisenda Nadal.

Els horaris de les activitats seran de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00, i també s’ofereix la possibilitat de dinar al mateix campus. El preu de la inscripció bàsica és de 100 euros i es pot realitzar fins al 15 de juny al Punt d’Informació Juvenil de la Selva o a través de la pàgina web de l’Ajuntament, www.laselvadelcamp.cat .

FER UN COMENTARI