Cambrils suspèn les activitats extracurriculars de les llars d'infants, l'Escola de Música i l'Ateneu pel coronavirus

0
103
Imatge d'una escola bressol. (Cedida)

L’Ajuntament de Cambrils ha suspès les activitats extracurriculars de les llars d’infants, l’Escola de Música i l’Ateneu, i ha cancel·lat l’esquiada del programa Carretera i Manta prevista per aquest cap de setmana, seguint les recomanacions dels departaments d’Educació i Salut de la Generalitat. A més, ha recomanat al personal municipal que eviti reunions i formacions fora de l’Ajuntament. Les decisions s’han pres en el marc del comitè coordinació municipal del coronavirus que s’ha constituït aquest dimecres. L’organisme, segons l’Ajuntament, servirà per aplicar les mesures de salut que indiquin els organismes competents per contenir la propagació del virus.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha presidit la reunió del comitè, que també ha comptat amb la participació del regidor de Serveis, Medi Ambient i Protecció Ciutadana, Lluís Abella; el regidor d’Educació, Polítiques Actives d’Ocupació i Recursos Humans, Alejandro Garcia; la regidora de Benestar, Drets Socials i Salut, Hélène Arcelin; el cap de la Policia Local i tècnics dels diferents departaments municipals implicats.

En la trobada, els membres del comitè han analitzat els diferents equipaments, així com els serveis i actes previstos en els propers quinze dies, i s’han emplaçat a una segona reunió per prendre una decisió definitiva sobre el possible ajornament dels mateixos, a l’espera de diferents consultes i indicacions més concretes.

D’altra banda, l’Ajuntament aconsella utilitzar el sistema de cita prèvia per acudir presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i recorda que la majoria de tràmits es poden fer a través de l’administració electrònica.