Cambrils té una doble cita amb el cant coral aquest cap de setmana

La Cripta de l’Ermita acollirà dissabte una trobada en homenatge als Jocs Mediterranis i diumenge la Roda Coral de la Federació Catalana

0
377

Cambrils cantarà aquest cap de setmana per homenatjar els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i per celebrar el 50è aniversari de la Coral Verge del Camí. La Cripta de l’Ermita de la Mare de Déu del Camí serà l’escenari d’aquests dos concerts de cant coral programats per dissabte i diumenge a la tarda.

La primera actuació d’aquesta doble cita serà una trobada de cant coral en homenatge als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, ja que Cambrils serà la seu de les competicions de judo i karate. El concert, que es portarà terme dissabte 5 de maig a les 19 hores, forma part del programa cultural dels Jocs Mediterranis i està organitzat per l’Escola Municipal de Música de Cambrils amb el suport dels Departaments de Cultura i Ensenyament.

Un total de 140 participants de les corals juvenils Cor Vivace i Adagio de l’Escola de Música de Cambrils, Cor Gaudí del Conservatori de Música de Reus, Cor Contraveus del Conservatori de Música de Vila-seca, Cor Singers de l’Escola de Música de Riudoms i Cor Jove de l’Escola de Música de l’Hospitalet de l’Infant interpretaran un repertori de cançons amb temàtica esportiva. És la primera vegada al municipi que s’aconsegueix la unió de cinc corals juvenils de diverses poblacions sota un mateix programa.

L’endemà diumenge 6 de maig, a les 19 hores, l’Ermita de l’Ermita serà la seu de la Roda Coral de la Federació Catalana d’Entitats Corals de les comarques tarragonines amb motiu del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí. El concert, amb entrada gratuïta, anirà a càrrec de la Coral Noves Veus de Vinyols, la Coral Flor de Lis, la Coral Espluguina i la Coral Verge del Camí.

FER UN COMENTARI