Cambrils busca professorat per l’Escola Municipal de Música

El centre necessita un/a professor/a de trompeta i un/a de llenguatge musical

0
574

L’Ajuntament de Cambrils ha obert dos processos de selecció de personal per a la provisió d’una plaça de professor/a de llenguatge musical i una altra de professor/a de trompeta per l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC). Les persones interessades poden presentar les seves sol•licituds fins el 7 d’agost.

La dues places, assimilades al grup A, subgrup A1, són laborals temporals a jornada parcial. En el cas del professor/a de trompeta és d’un 50% de la jornada (15 hores setmanals) i en el cas del professor/a de llenguatge musical és d’un55,83% de la jornada (16 hores i 45 minuts setmanals).

La selecció es realitzarà mitjançant un sistema de prova pràctica amb concurs. La prova consistirà en impartir una classe pràctica d’una durada màxima d’entre 20 i 30 minuts a un grup classe d’alumnes d’entre 7 i 9 anys aportats per l’EMMC. Es valorarà la capacitat didàctica.

A l’espai d’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament es poden consultar les bases generals i específiques i descarregar el model de sol•licitud.

FER UN COMENTARI