L’alumnat de 5è de primària rebrà un conte sobre la història de Cambrils

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils repartirà els exemplars durant el mes d’abril en el marc del programa “Dies de Llibres”

0
428

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils donarà un exemplar  del conte “El quadern de l’avi. Petita història il·lustrada de Cambrils” a l’alumnat de 5è de primària dels centres educatius del municipi. La iniciativa, que es porta a terme per segon curs consecutiu, s’emmarca en el programa “Dies de Llibres” organitzat al voltant de la Diada de Sant Jordi.

L’objectiu és que els alumnes  tinguin un accés directe a la història de la seva vila i s’hi apropin d’una manera més lúdica i divertida. El llibre  és una eina de divulgació de la història del municipi pensada per al públic infantil, amb la intenció alhora de fomentar la identitat cambrilenca i conscienciar sobre el patrimoni col·lectiu.

L’historiador cambrilenc Ignasi Martí i la il·lustradora Laia Ferraté  són els autors d’aquest conte, que es va impulsar l’any 2016 des de la l’Associació Revista Cambrils amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils.

La protagonista de la història és la Camí, una nena cambrilenca de deu anys que es trasllada al pis dels avis al Barri Antic de Cambrils, on troba un quadern amb un recull inacabat de diferents episodis de la història de Cambrils.

FER UN COMENTARI