Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

La DOP Siurana dona gairebé mil euros al Banc dels Aliments

Avatar photo

L’acte de lliurament d’aquesta col·laboració i de 40 litres d’oli de la DOP Siurana, es va celebrar ahir a la seu del Mercat de Tarragona

El Consell Regulador de la DOP Siurana va recaptar 903€ durant la celebració del vermut solidari realitzat en el marc de la 22a. Fira de l’Oli de la DOP Siurana a Tarragona, que va tenir lloc el darrer cap de setmana de novembre. L’acte de lliurament d’aquesta col·laboració i de 40 litres d’oli de la DOP Siurana, es va celebrar ahir a la seu del Mercat de Tarragona i ha comptat amb la participació d’Eusebio Alonso, president del Banc d’Aliments, Antoni Galceran, president del Consell Regulador de la DOP Siurana i el conseller municipal de Mercats, Dídac Nadal.

Durant l’acte, Eusebio Alonso destacava que des del Banc dels Aliments s’ajuda a 45.000 persones de la demarcació de Tarragona, mentre que agraïa el conjunt d’accions que impulsa el Consell Regulador de la DOP Siurana per a recolzar-los. El conseller municipal de Mercats, Dídac Nadal, posava l’accent en l’entesa i la col·laboració entre l’empresa pública que gestiona els Mercats, la DOP Siurana i també el Banc d’Aliments perquè “dona resposta al compromís social que tenim des de l’empresa municipal de mercats”. Per la seva part, el president del Consell Regulador de la DOP Siurana, Antoni Galceran, assegurava que “estem orgullosos d’aquesta col·laboració amb el Banc dels Aliments, que ja vam iniciar l’any 2016 i també del suport que ens donen la Cooperativa de Montbrió del Camp, UNIÓ Origen i el Gremi de Pagesos en la realització del vermut solidari”.

 

Des de l’any 2016 el Consell Regulador de la DOP Siurana col·labora activament amb el Banc d’Aliments. “En aquella ocasió els vam cedir aliments i també vam instal·lar un punt de recollida d’aliments coincidint amb la celebració de la Fira de l’Oli nou a Tarragona” recordava Montserrat Gelonch, responsable de comunicació del Consell Regulador. A partir del 2017 es va celebrar un berenar solidari on es van recollir les aportacions voluntàries realitzades pels participants; i des del 2021 des del Consell Regulador de la DOP Siurana es va organitzar el vermut solidari amb la recaptació de 668€ i els 903€ d’aquesta edició.

Des del Consell Regulador de la DOP Siurana, en col·laboració amb les cooperatives de la DOP Siurana, Cooperativa de Montbrió del Camp i d’UNIÓ Origen, que van cedir els seus vermuts Montebrione i Or del Camp, per acompanyar els tastets solidaris que va preparar el xef Francesc Blanch, es treballa per continuar col·laborant activament amb el Banc dels Aliments amb aportacions d’oli d’oliva verge extra de la DOP Siurana i d’altres activitats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × two =

Notícia anterior

Personal dels ambulatoris de Blanes s’ha concentrat per donar suport a la mobilització de la sanitat catalana

Notícia següent

ÚLTIMA HORA: Un carril tallat a l’AP-7 per l’incendi d’un vehicle

Notícies relacionades