Vilafranca recull en un web els bars i restaurants que ofereixen servei a domicili

Com a mesura de suport als establiments de bar i restaurant de Vilafranca que s’han vist afectats per les mesures restrictives per evitar  la propagació del Coronavirus, l’Ajuntament de Vilafranca està recollint en un web tots aquells establiments que ofereixen servei de repartiment de menjar cuinat a domicili i també de recollida de comandes amb cita prèvia.

El web és https://comercimercats.vilafranca.cat/bars-i-restaurants on ja s’hi apleguen una quarantena d’establiments. Tots aquells establiments que s’hi vulguin adherir només han d’enviar les seves dades al correu electrònic turisme@vilafranca.org o trucar al telèfon 93 818 12 54. L’Ajuntament de Vilafranca fa una crida a la ciutadania a visitar aquesta web i a donar recolzament al sector de l’hostaleria local.

Aquesta web és una mesura més de suport als establiments d’hostaleria que s’han vist obligats a tancar les seves instal·lacions i terrasses al públic i s’afegeix a altres mesures com la de no cobrar fins a final d’any  la taxa d’ocupació de la via pública amb terrasses o el descompte del 40% en la taxa de residus per als establiments que van haver de tancar amb motiu de l’estat d’alarma.