Vilafranca engega la nova programació d’estiu de La Nau

Aquest migdia el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, acompanyat pel cap de servei, Ruben Calvo, i de la responsable de l’Espai jove La Nau, Núria Albornà, ha  presentat aquest dimarts la nova programació d’estiu de l’Espai jove La Nau, que s’allargarà del 14 de juny al 25 de setembre, adreçada a joves de 13 a 30 anys. El regidor ha comentat que novament s’ofereix un doble programa d’activitats, per a adolescents de 13 a 17 anys i per a joves de 16 a 30. “Després d’un any marcat per la pandèmia i de molta activitat virtual, volem recuperar certa normalitat i la màxima presencialitat possible. Amb totes les mesures sanitàries vigents, volem que la Nau continuï sent un espai de trobada”, ha afirmat.

El programa conté un total de 28 propostes, 13 propostes específiques per a joves adolescents (13–17 anys) i 15 propostes per a joves a partir dels 16 anys.

Pel que fa als adolescents, s’han programat 2 torns del campus d’estiu Campus Jove La Nau (2a edició), 4 activitats formatives i 7 activitats de caràcter puntual del nou cicle de sortides i activitats de lleure Activa’t.

Pel que fa als joves de 16 a 30 anys, s’ofereixen 9 activitats formatives i 6 espectacles de la programació cultural del cicle Escenes fresques.

Medialdea remarcava els objectius per donar resposta a la nova realitat social dels i les joves en aquest context de pandèmia. “Volem promoure el benestar personal dels joves fent un abordatge integral de la salut; donar eines, coneixements i recursos per enfrontar-se a un futur incert i millorar els processos d’emancipació que s’han vist afectats per la crisi; i oferir espais segurs de socialització i lleure saludable”, ha afirmat.

La programació per a adolescents

La responsable de La Nau, Núria Albornà, destacava l’ampliació de l’oferta per a adolescents amb un total de 13 propostes diferents i més de 160 places, que inclou la segona edició del CampusJoveLN, una proposta de lleure educatiu que ofereix 40 places adreçades al públic adolescent. El Campus Jove s’adreça a joves adolescents de 1r a 4t d’ESO, posarà el focus en el benestar emocional dels i les joves i comptarà amb diferents propostes de lleure de caràcter fresc i estiuenc: sortides, piscina, cinema, tallers artístics, cuina, activitats esportives, etc.