Un concert amb 2.000 assistents de peu, acte central de les festes de Sant Raimon de Vilafranca

Suu, Búhos, Els Pets i Massa protagonitzen el cartell

Concert de Buhos al festival Petits Camaleons. ACN

Vilafranca del Penedès preveu celebrar al gener un gran concert amb prop de 2.000 espectadors amb motiu de les Festes de Sant Raimon. Suu, Búhos, Els Pets i Massa formen el cartell d’un concert que els organitzadors confien poder celebrar amb el públic dempeus, si les condicions de la pandèmia ho permeten a principis del 2022. Tot i que tradicionalment les Festes de Sant Raimon han estat marcades per actes de caire molt local, aquest any l’organització aposta per un gran esdeveniment “amb un cartell intergenerecional” després d’un 2021 en blanc per culpa de la covid-19. La festa se celebrarà el 15 de gener al pavelló firal i les entrades surten a la venda aquest dimecres a un preu de 20 euros.

Els organitzadors de les festes d’hivern de la capital de l’Alt Penedès han batejat la cita com a Raimons Festival, i han assegurat que la intenció és “celebrar una gran festa” que s’assimili al màxim als concerts d’abans de la covid-19. Tenint en compte l’evolució de la vacunació i la imminent obertura de l’oci nocturn, l’organització confia que el proper mes de gener es permetran concerts amb el públic dempeus amb l’únic requisit d’haver de dur mascareta.

Tot i que la intenció és celebrar el concert amb més de 2.000 persones sense les cadires que han marcat les actuacions musicals l’últim any i mig, els organitzadors han subratllat que el format de l’acte es concretarà definitivament a finals de desembre en funció de les condicions que marqui el procicat en aquell moment.