Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran al Vendrell amb un espectacle a la pista d’atletisme

Els missatgers recolliran les cartes dels infants els dies 2 i 3 de gener també a la pista d’atletisme i reserva prèvia

L’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient al Vendrell ja ha estat confirmada aquesta setmana per S.A.R Artabà i en conseqüència, des des la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i l’Associació Reis d’Orient del Vendrell ja s’ha començat a treballar en l’organització dels actes d’enguany.

Uns actes que tot i que, a causa de la pandèmia no podran incloure la cavalcada tradicional, seran igualment pensats per garantir que els nens i nenes del Vendrell gaudeixin al màxim de l’arribada de Ses Majestats amb totes les mesures de seguretat que determina la normativa de prevenció de la Covid-19.

Així ho ha explicat aquest matí el regidor de Festes, Christian Soriano, i Felip Urgell, de l’Associació de Reis del Vendrell.

D’aquí que tots els actes previstos es faran amb aforament limitat i amb entrada prèvia: tant la recollida de cartes dels dies 2 i 3 de gener, a la pista d’atletisme; com l’espectacle de la Diada de Reis del dia 5 de gener, també a la pista d’atletisme com un contacontes previst per al 27 de desembre a la plaça del Tívoli.

La reserva d’entrades per als tres actes tindrà tres vies: d’una banda, es podrà fer online al web www.elvendrell.net del 9 al 16 de desembre;  d’altra banda, de forma presencial a l’Escola municipal de Música Pau Casals de la Plaça del Tívoli, del 9 a l’11 de desembre i del 14 al 16 de desembre, en horari de 10h a 13h i per últim, per telèfon i whatsapp: del 14 al 16 de desembre, de 17h a 19h: 607 49 3832 i 676501831.

Pel què fa als actes, cadascun d’ells tindran uns requeriments especials per tal de garantir les mesures de seguretat necessàries:

Recollida de cartes 2 i 3 de gener (Pista Atletisme)

-Màxim 4 acompanyants per infant

-Només podran reservar entrades els i les residents del Vendrell

-Aforament limitat

-Les cues d’accés aniran separades des de l’entrada del recinte. En cas de ser més d’un nen o nena és aconsellable fer reserva a un sol missatger.

 Diada de Reis 5 de gener (Pista d’Atletisme)

-Espectacle recomanat per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys

-2 sessions: 18h i 20h

-Només persones amb fills nascuts a partir del 2010

-Aforament limitat a un adult per nucli familiar

-Empadronats al Vendrell

-L’espectacle serà transmès en directe per Televisió El Vendrell

 Contacontes  27 de desembre (plaça del Tívoli)

-Aforament limitat a dos adults per nucli familiar

-2 sessions: 11h i 18h

-Només persones amb fills nascuts a partir del 2010

-Empadronats al Vendrell

 Des de la regidoria de Festes i l’Associació de Reis s’ha volgut remarcar el fet que si hi ha famílies que no es troben dins d’aquests requeriments, no dubtin a posar-se en contacte amb la regidoria a través del correu elvdefesta@elvendrell.net.

També s’ha explicat que el tradicional repartiment de joguines dels Reis a les cases enguany es durà a terme però amb la diferència que els Reis i les Sàvies no podran entrar als domicilis dels infants i el lliurament dels regals es farà a les portes d’entrada al carrer.